Oude / Nieuwe Sitebuilder informatie

Vorig jaar hebben we aangekondigd dat we noodgewongen moesten stoppen met de sitebuilder die via sitebuilder.webawere.nl aan te roepen was. Deze wordt over een maand permanent uitgeschakeld.

In plaats daarvan hadden wij een sitebuilder gevonden die goed voldeed en die wij gratis aan konden bieden aan al onze klanten. Helaas heeft deze leverancier de hele sitebuilder dit jaar veranderd waardoor het naar onze mening en de mening van vele van onze klanten zeer niet gebruikersvriendelijk is geworden.

Daarom hebben we helaas moeten besluiten om toch op zoek te gaan naar een andere sitebuilder. Deze hebben we gevonden en zullen we komende maand beschikbaar gaan stellen. Het eerstal jaar zal gratis zijn, vanaf het 2e jaar zal dit rond de EUR 2,00 per maand gaan kosten. Er zullen ook import mogelijkheden beschikbaar zijn voor bestaanden sites! Meer informatie volgt.

Wil je de huidige sitebuilder nog gebruiken stuur ons dan even een berichtje op support@web-oke.nl dan zetten we je account over naar een server waar hij nog wel actief is.