Ondertekening/signature aanmaken in Webmail

In dit artikel leggen we uit hoe je een standaard afsluiting/ondertekening voor je mail kunt maken in de webmail.

Stap 1: Log in bij webmail.web-oke.nl

Stap 2: Klik op 'instellingen', dan op 'identiteiten' en kies vervolgens het emailadres waarvoor je de ondertekening wilt aanmaken.

Stap 3: Vul in het open veld de gewenste tekst in en klik op opslaan.

Klaar! Als je nu een nieuwe mail opstelt, ziet het eruit zoals in onderstaand voorbeeld: