500 - Internal server error Windows hosting

Als u een server error krijgt op de windows hosting met als detail '500 - Internal Server Error.' dan kan het zijn dat er iets met de rechten niet goed zit.

Ga in het Solidcp controle paneel naar bestandsbeheer / File manager en klik op het slotje achter de domeinnaam. Klik op minimaal read en indien nodig voor uw site ook op write en laat 'replace permissions on all child objects' aan staan. Afhankelijk van aantal bestanden kan het even duren voor dit klaar is.