Links naar bestanden toevoegen op een pagina

Upload je bestand onder het kopje 'Media' en klik vervolgens op 'Bewerken'.

In de blauwe cirkel zie je de link die naar het bestand verwijst, kopieer deze.

Ga naar de pagina waar je de link wilt toevoegen en selecteer de tekst waarin je de link naar het bestand wilt verwerken. Klik op het icoontje in de blauwe cirkel.

Plak in dit veld de link naar het bestand en klik op 'Link toevoegen'. Nadat dit is gegaan wordt het bestand geopen wanneer je op de tekst klik waarin de link zit verwerkt.