Uitleg nieuw supportsysteem

Hieronder een uitleg van ons nieuwe supportsysteem:

Voortaan ziet u overal op onze website rechtsonderin een vraagteken (zie rode cirkel). Als u hierop klikt opent zich een klein menu met alle opties om contact met ons op te nemen

Chat
De eerste optie is om via deze pop-up direct met ons te chatten, zodra u de gevraagde gegevens invult en op 'start chat' klikt wordt er een beschikbare werknemer gezocht. U krijgt een automatische reactie en de vraag om een mailadres op te geven zodat u alsnog reactie via mail krijgt als er geen medewerker beschikbaar is.

WhatsApp
Vanaf heden is het ook mogelijk om via WhatsApp met ons te chatten. Dit kan door op het WhatsApp icoontje te klikken en vervolgens op 'open WhatsApp' te klikken. Hierna zal direct een WhatsApp gesprek met ons worden geopend. Mocht u vanaf uw smartphone met ons willen ''appen'' dan kunt u ons nummer (+31850012077) toevoegen aan uw contact en in uw app een gesprek starten.

Facebook Messenger
Wanneer u op 'open Facebook' klikt en al ingelogd bent op Facebook zal hij direct een chat starten. Als u nog niet bent ingelogd krijg u een venster waar u dat kunt doen. U kunt ook vanuit Messenger zelf zoeken op Web-Oke.nl en een conversatie starten.

Telegram
De werking hiervan is hetzelfde als die van WhatsApp.

Twitter
Als u op 'open Twitter' klikt opent zich een venster die uitkomt op ons twitter account. U kunt ons hier een berichtje sturen. U kunt vanuit het berichten scherm in twitter een nieuw bericht maken en zoeken op Web-Oke.nl en ons zo een bericht sturen.

Mail
Als laatste is er uiteraard de optie om contact op te nemen via de mail. Dit kunt u doen door op het mailicoontje te klikken en uw gegevens in te vullen, of door gewoon een mailtje te sturen naar support@web-oke.nl.

Vraagteken rechts onderin het scherm
Als u op het vraagteken in de rode cirkel klikt opent zich een kleine versie van onze kennisbank waar u snel kunt zoeken.

Hier kunt u zoeken of er misschien al een artikel is die uw vraag kan beantwoorden. Op dit moment hebben we 298 artikelen dus de kans dat er een antwoord op uw vraag tussen staat is groot.

Als u naar onze uitgebreide kennisbank wilt op onze support site gaat u naar https://support.web-oke.nl, of klikt u op de snelkoppeling op onze website (zie onderstaande screenshot).