Ik wil meerdere domeinnamen in 1 pakket. Kunnen die op 1 adres uitkomen?

Jazeker. U kunt extra domeinen in 1 hostingpakket opnemen en eventueel ook naar dezelfde website laten verwijzen.

  1. Log in op onze website
  2. Zoek de betreffende domeinnaam erbij (rechtsbovenin), dit geldt zowel voor een nieuwe als een bestaande domeinnaam
  3. Kies voor bestellen of verhuizen domeinnaam
  4. In het mandje kiezen voor wijzigen, in het vervolgscherm kun je dan het (bestaande) pakket kiezen voor het domein aan toegevoegd moet worden.
  5. Na ontvangst van uw betaling wordt de domeinnaam automatisch toegevoegd(en besteld) aan uw hosting pakket.

Als het domein eenmaal is toegevoegd aan uw bestaande hostingpakket dan kunt u met linux hosting bijvoorbeeld dat domein laten doorsturen naar een ander domein. Heeft u windows hosting dan zal het domein altijd als alias toegevoegd worden.

Hosting only
Stel u heeft elders nog domeinnamen die u wilt toevoegen aan uw hostingpakket bij ons dan kan dat ook. Punt 2 en 3 hierboven gaan dan iets anders, u gaat dan naar deze pagina: https://www.web-oke.nl/hostingonly en vult daar de domeinnaam in. Daarna bij punt 4 weer verder. Zie ook dit artikel Hosting only

Limieten
Als de verschillende domeinen vrij druk bezocht worden of de cpu vaak aanspreken is het overigens wel beter om een apart hostingpakket te nemen omdat de resources binnen 1 hostingpakket door alle domeinen gedeeld moeten worden. Een reseller pakket kan ook uitkomst bieden omdat daarbinnen per domein een aparte user(= hostingpakket) gemaakt kan worden.