Hoe plaats ik mijn website? (linux)

Een website kunt u als het slechts om een paar pagina's gaat via het controle paneel uploaden. De website plaatst u in de map domains/uwdomein.xx/public_html.

1. U start het controle paneel en daarna de filemanager/bestandsverkenner
  2. U klikt op de map domains en daarna op het betreffende domein
  3. Daarna klikt u op de map public_html. Dat is de map waar de site in moet komen
  4. Let op! Initieel staat er een index.html van ons in die map. Verwijder die file eerst(select aanvinken en dan op delete klikken)
  5. Vervolgens kiest u voor upload files to current directory en slecteert u alle te uploaden bestanden

Als het om meer pagina's gaat dan kunt u het beste een zgn. FTP programma gebuiken. Met behulp van een FTP programma kunt u snel en eenvoudige vele bestanden tegelijk uploaden. Ook windows biedt(beperkte) mogelijkheden voor ftp. Vanuit de browser tikt u dan in: ftp://www.uwdomein.xx. In onze download sectie vindt u enkele verwijzingen naar gratis FTP programma's.

Gebruikersnaam en wachtwoord heeft u van ons gekregen of kunt u zelf eventueel vanuit het klantenmenu opvragen.

Zelf kunt u in het controle paneel naar de optie FTP gaan en daar eventueel een nieuwe ftp gebruiker aanmaken.
In het FTP programma vult u uw gebruikersnaam en wachtwoord in, de URL/IP/SITE: www.uwdomein.xx en de standaard map(niet verplicht) is /domains/uwdomein.xx/public_html U kunt daarna uw site uploaden. Zoekt u in onze FAQ op website als na het uploaden uw website niet werkt.