Emailadres aanmaken of wijzigen in DirectAdmin

- Log in op uw controle paneel en klik op 'POP3 / IMAP e-mail accounts'. Klik hier voor een uitleg om in het controlepaneel te komen.

Aanmaken van een nieuw emailadres:

- Voor het aanmaken van een nieuw emailadres kiest u voor 'Nieuw mailaccount.'

- Vul hier het gewenste emailadres in en het daarbij horende wachtwoord (zorg dat deze niet hetzelfde is als het wachtwoord van het controle paneel).

- Om schijfruimte te besparen kunt u een 'E-mail quota' instellen. Dit stelt een maximum aan het aantal emails dat in deze mailbox bewaard mag blijven.

- Om bandbreedte te besparen, kunt u een limiet instellen op het aantal mails dat in 24 uur vanuit deze mailbox verstuurd mogen worden.

Wijzigen van een bestaand emailadres:

- Wanneer u wijzigingen aan een bestaand emailadres wilt doen (bijvoorbeeld het wachtwoord of max. quota wijzigen) klikt u op 'aanpassen'.

- Vervolgens zal zich onderstaand scherm openen. Hier kunt u een nieuw wachtwoord invullen, het emailadres een andere naam geven en de limieten voor de mailbox aanpassen.

Klik hier voor meer informatie over de mailinstellingen.