Installatron blijft laden en toont mijn applicaties niet

Het kan wel eens voorkomen dat als u installatron start hij blijft laden en de geinstalleerde scripts en backups niet toont. De oorzaak hiervan is dat een van de geinstalleerde scripts niet (goed) meer correspondeert met de informatie in installatron.

In de /.installatron/current directory vindt u per geinstalleerd script een bestandje met een naam van 6 tekens lang. In ieder bestandje staat info over een geinstalleerd script.
U kunt het beste (via ftp of bestandsbeheer) al deze bestandjes even downloaden naar uw pc en daarna verwijderen.
Vervolgens 1 voor 1 de bestandjes terug plaatsen en ieder keer controleren of installatron het al doet. Zo komt u erachter welk script/bestandje het probleem veroorzaakt.

U kunt dan het bestandje defintief verwijderen of als u alle gegevens kent het bestandje handmatig aanpassen. Als u hem verwijderd kunt u daarna in installatron het geinstalleerde script gewoon weer importeren (mysql info is dan wel nodig!).