The specified site location does not support dynamic pages. PHP is not installed.

Als u deze melding krijgt: The specified site location does not support dynamic pages. PHP is not installed.

Dan is php niet geactiveerd in uw account. Waarschijnlijk heeft u een reseller account. Om dit te activeren logt in het controle paneel in en kiest u het betreffende domein(eventueel eerst user level/gebruikers nivo selecteren). Daarna kiest u voor Domain Setup/Domeininstellingen. Klik dan op de domeinnaam en daar vindt u de optie om php toegang aan te zetten.

Een foutmelding die u kunt krijgen vanuit installatron en waarvoor bovenstaande oplossing ook werkt:  PHP for the selected domain has failed. Installatron is unable to install to a domain where PHP is not working.