Email instellingen bij Web-Oke.nl

Dit artikel geeft informatie over de servernamen en mailinstellingen bij Web-Oke.nl. Let op dat er kleine verschillen tussen Windows  en DirectAdmin(Linux) zitten.

Aanmaken emailadres
Allereerst moet u in het controle paneel 1 of meer emailadressen aanmaken. Klik hier voor uitleg.

Algemene instellingen
Inkomende mailserver: mail.uwdomein.xx of de servernaam zoals die in uw accountgegevens genoemd wordt
Uitgaande mailserver: mail.uwdomein.xx of de servernaam zoals die in uw accountgegevens genoemd wordt
Inkomende mail kan op pop3 of imap ingesteld worden. Klik hier voor uitleg.
Poort Uitgaande mail: 25 (maar beter is 587 te gebruiken omdat veel providers poort 25 blokkeren) Meer uitleg hier.
Autenticatie: Gebruik uw emailadres als gebruikersnaam, zowel bij inkomende- als uitgaande mail.

Webmail
U kunt webmail vinden op webmail.web-oke.nl of www.web-oke.nl/webmail. Klik hier voor meer info.

Outlook
Klik hier voor uitleg over outlook.

Thunderbird email programma
Klik hier voor uitleg over thunderbird.

Andere artikelen met betrekking email

Klik hier voor alle artikelen die wij hebben over email in het algemeen.

Instructiefilms: