Welke vragen kan ik jullie stellen?

We krijgen vele soorten vragen binnen. In principe proberen we op iedere vraag een antwoord te geven, ook als dat niet direct onder onze support valt. We vragen u wel zelf ook wat voorwerk/zoekwerk te verrichten. Kijk altijd goed in onze FAQ of uw vraag wellicht al gesteld is, kijk rond op forums en gebruik zoekmachines als google. Op bijna iedere vraag is wel een antwoord te vinden op het internet.

Met name op het gebied van website bouw is het misschien goed om uit te leggen wat u wel- en wat u niet van ons mag verwachten. Eenvoudig alle vragen op ons afvuren die bij het bouwen en plaatsen van een site in u opkomen is niet echt de bedoeling, heeft u nergens anders een antwoord kunnen vinden dan kunt u natuurlijk altijd een support ticket aanmaken, maar probeer eerst zelf op het internet uw antwoord te vinden.

Wij stellen middels een hostingpakket een ruimte op het internet beschikbaar waar u een website kunt plaatsen. Met de website zelf, of dit nu een eigen gemaakte site of een standaard script als joomla is, hebben wij in feite weinig tot niets te maken. Vergelijk het maar met het huren van een pand; wat u precies voor meubels erin zet, wat voor behang u gebruikt en het soort koelkast dat er geplaatst wordt zijn zaken waar de verhuurder zich niet mee bezig houdt.

Vertaald naar de praktijk betekent dit dat u vragen over hoe u iets maakt, html vragen, php vragen, asp vragen, design vragen, mysql vragen etc. etc. beter kunt stellen in de betreffende forums.
Klik Hier voor een lijstje met links die de moeite waard zijn.