Ik wil het hoofddomein van mijn hostingpakket opzeggen

Als u het hoofddomein van uw hostingpakket wilt opzeggen dan is dat op zich geen probleem. Dit artikel legt e.e.a. uit hierover:

https://www.web-oke.nl/faq/1417

In het geval van een linux hostingpakket kunt u dus gewoon zoals in het artikel staat een ander hoofddomein kiezen, in geval van windows hosting is die werkwijze hetzelfde maar moet er in het hostingpakket nog een aanvullende actie uitgevoerd worden zoals dat beschreven is.