Standaard mail / user account DirectAdmin

In directadmin is standaard een mailaccount aanwezig met dezelfde naam als de gebruikersnaam van het controle paneel zelf. Dit account heeft enkele bijzondere kenmerken.

• Als je dit account via webmail of je mailprogramma wilt gebruiken dan is de gebruikersnaam zonder @domein.xx. Voor zelf aangemaakte mailadressen is het juist altijd met @domein.xx erachter
  • Je kunt niet de quota aanpassen van een standaard account
  • Je kunt niet het wachtwoord aanpassen van het standaard account, dat is altijd hetzelfde als die van het controle paneel
  • Je kunt het standaard account niet verwijderen
  • In het standaard account komen eventuele systeemberichten van DirectAdmin terecht
  • Je kunt via webmail.web-oke.nl het account gebruiken. Inloggen dus met alleen de gebruikersnaam (zonder @domein.xx) en bij server vul je of je domeinnaam in of de servernaam (bijv. linuxXX.webaawere.nl). Bij een normaal mailadres kun je de servernaam leeg laten.